maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lehto Seppo kyseenalaistaa työnpalvonnan: Työ ei voi olla itseisarvo jos hedelmät menevät vääriin taskuihin? Joten kysyn:) olisiko suomalaisten otettava mallia kreikkalaisista ja keskityttävä vain omiin perheisiinsä ja lopettava hulluus esim kreikkalaisten velkojen maksuun?

Työ ei voi olla itseisarvo jos hedelmät menevät vääriin taskuihin?

Joten kysyn:) olisiko suomalaisten otettava mallia kreikkalaisista ja keskityttävä vain omiin perheisiinsä ja lopettava hulluus esim kreikkalaisten velkojen maksuun?


Mm Maria Rajakari on vaatinut ns. RL:n koventamisia ;)

Rikoslainsäädäntö EU:ssa on menossa kovaa vauhtia kuin Kellopeli Appelsiinissa kohti keskiajan kananhäkkejä. Seuraavaksi otettaneen käyttöön Vlad Stepesin keinot mm. keihästykset?

Sopii kysyä onko "Uskonrauhalainsäädäntö" ns. "kansankiihotus = kananaivoisten kiihotus" tätä päivää vai keskiajan arvoja

Osallistukaa reippaasti ilmaisu- ja sananvapauden puolustamiseen. Päämääränä kumota se ne lait mitkä eivät nauti yleistä arvostusta ei edes EU:ssa ja Euroopan unionin lakimiesten ajatuksissa!

http://blasphemy.ie/2009/05/30/european-lawyers-oppose-blasphemy-laws/

Todistettavasti tämän ajan Suomessa on jaettu ko. asiassa sekä vankeutta että sakkoja .. eikä pahemmin ole tainnut ko. asiakaan ketään kiinnostaa?

Ei unohdeta että totta toki on mm. Jussi Halla-aho ja James Hirvisaari (Seurauksena ovat itsekin joutuneet vainotuiksi samoilla perusteilla)sekä lukuisa joukko blogisteja ottanut kantaa oikeuslaitostamme häpäisevään tuomarointiin 2 vuotta 5 kk ehdotonta ja poskettomat korvaukset eli 20 vuoden ulosottohelvetti yli 100 000 "saamisineen".

Jäi Maria Rajakariltakin huomioimatta että parempi olla "elämäntapataiteilija" Jeesuksen tapaan kuin "fariseus"

Uskon että osui ja upposi ;) monille narsistisille fariseuksille olisi syytä mennä itseensä?
.. niin .. ja se työ ;) kysytään kaikilta farisealaisilta jeesustelijoilta: Tarkoitatteko että Arbeit macht frei? vai mitä? kun väitätte että työ kannattaa Suomessa?

Ulosotossa ja ns. laillisessa velkavankeudessa olevien monasti hyvinkin mielivaltaisten tuomioiden perusteella ulosottoon tuomittujen asemassa on yksi lysti tekeekö töitä, sillä monasti ko. ansiosta ei mitää itselle jää kiitos ulosottoviranomaisten monasti hyvinkin mielivaltaisten tulkintojen.

Toinen asia on että kuinka moni ottaa / ottaisi ulosotossa olevaa töihin?

Yrittäjyyskin on poissuljettu vaihtoehto ko. maksuhäiriömerkintöjen takia, pankkitiliä ei suostuta avaamaan jne

Maahanmuutto-, yhteiskunta- ja islamkriitikko Seppo Lehto 4 lapsen isä, kohta isoisä

---------------------------------
http://keskustelua-xenofiiliasta.blogspot.com
----------------------------------------